Šta je PumaPay?

PumaPay je protokol za vraćanje plaćanja na besplatnu blokažu. Omogućava svakom poslu da ponudi kripto obračun. Mogućnosti su beskrajne, kada digitalni biznis integriše PumaPay. Njeni robusni mehanizmi plaćanja su pouzdani, fleksibilni i skalabilni. Povrh toga, to je najekonomičnije. On nudi skup alata za brodove i ljudi na platformi. Dizajniran je od ogrebotine. Blockchain je nova tehnologija i PumaPay će biti vrlo jedinstven. Ovo bi moglo biti predvodnik u pomaganju adaptacije bloka za preduzeća i pojedinaca. Pogledajmo finije detalje o konceptu i njegovom ICO-u na ovom postu.


Šta trgovci mogu da rade sa PumaPay-om?

Trgovci mogu dodirnuti nebrojeno rješenje za naplatu kako bi direktno omogućili prihvaćanje kriptokupućnosti. On zamenjuje junk bankarskog sloja.

PumaPay efikasno eliminiše sve vrste prevara i nepoštene rizike. Ne plaćaj više nepravedne kazne.

Trgovci će biti ovlašćeni da pružaju fleksibilna rešenja za rešavanje problema u vezi sa konvencionalnim obračunskim računima. Ponavljajuća plaćanja, plaćanje po upotrebi itd. Mogu biti omogućene.

PumaPay pomaže uštedi previše transakcija. Nema potrebe da plaćate posredničke troškove od 3-15% više.

Misija projekta:

PumaPay želi da popuni praznine između online plaćanja i rešenja za plaćanje blokera. Ona ima za cilj da to postigne

v Standardiziranje i omogućavanje nekih opsežnih opcija plaćanja na blok-bazi.

v Decentralizacija tona obračunskih slojeva i time štedi troškove posrednika koji bi trgovac platio drugačije.

v Poboljšanje korištenja blokchain rješenja van mreže i na mreži, kao i omogućavanje toga kao prihvaćeni standard u obračunu.

v Omogućiti svojim partnerima da transformišu odgovarajuće industrije kroz kreiranje decentralizovane verzije postojećih platformi.

Neki slučajevi korišćenja:

  1. Ponavljajuća plaćanja: Džon želi mesečno da se pretplati na automobilski magazin. Ako trgovac koristi PumaPay, John može da proveri skeniranje QR koda. Kada se generiše YAML fajl prihvaćen, ugovor o povlačenju se obavezuje na blockchain, koji će mesečno izvršiti povlačenje zahtjeva sa Johnovog računa.
  2. Zajednička plaćanja: Barbara uspešno vodi e-trgovinu. Ona želi da ga uveća preko affiliate marketinga. Ona nema alate ili stručnost za izgradnju affiliate mreže. Sa PumaPay-om, ona može stvoriti ugovor za povlačenje kako bi klijente prikupili ugovor o podeljenom plaćanju. Kontakt će automatski podeliti prihode na svaku prodaju od podružnice.

ICO Detalji:


Uskoro će se pojaviti globalni ICO PumaPay. Možete se registrovati za svoju prezentaciju i ICO sa svoje web stranice. Očekuje se da će prelazni i ICO početi do 1. kvartala 2018. godine. 30% ukupnih tokena je rezervisano za javne doprinose. Kompanija dobija manje-više 20% tokena. Strateškim partnerima i ranom usvajanju dobija se još 19%. Bounty kampanje i bonusi dobijaju 2-3% tačaka. Tačan datum presale ili ICO još nije objavljen. Čak i njihova beleška još nije objavljena. Prozirni prozor prelaska za sada ne zahtijeva previše informacija.


Važni linkovi:

Sajt: http://pumapay.io/

Twitter: https://twitter.com/PumaPay

Facebook: https://www.facebook.com/PumaPay/

Telegram: https://t.me/PumaPay

Reddit: https://www.reddit.com/r/PumaPay/

sa: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534497

ETH: 0x10D894668E0fFb6142B8d72c8AA1BDa3702701B0

Komentar

Postingan populer dari blog ini

HetaChain

About OOOBTC Exchange