eLYQD - globalni decentralizovani tržišni peer-peer tržište!

Očekuje se da će globalno tržište elektronskih cigareta do 2025. godine porasti preko 50 milijardi dolara, a procijenjeno je za 22,36% u periodu od 2018. do 2025. godine. Očekuje se da će tržište biti očajan rast do 2019. godine, kada će većina regulatornog i političkog okvira pasti na mesto. Stopa rasta značajno će se povećati nakon toga, uz značajno povećanje prihoda od tržišta u razvoju APAC-a i Evrope. Štaviše, dok su raspoložive e-cigarete dominirale na globalnom tržištu proizvoda za cigarete do 2014. godine, elektroničke cigarete koje se mogu puniti, a zatim lični isparivači i modovi uskoro će preuzeti vrhunske tržišne pozicije u smislu generiranja prihoda.


Izveštaj je precizna kompilacija različitih aspekata industrije e-cigareta, uključujući dinamiku tržišta, ključne konzorcijume, usaglašavanje i regulatorna tijela, raspodjelu tržišta po tipovima proizvoda i ključnim geografskim lokacijama. Tržišne vrijednosti predstavljaju kritičan dio izvještaja, ovdje se prateći prihodi od prodaje ekigareta i srodnih proizvoda, kao što su kertridži, dopunjavanje i e-tečnosti putem maloprodajnog i online kanala za izračunavanje veličine tržišta.

Kao što znate, tehnologija blokiranja se sve više uvodi širom sveta, postepeno prodire u svaku pojedinačnu industriju. Položaj kriptoaktivnosti u današnjem svetu brzo raste: kombinovana tržišna kapitalizacija svih kriptokupcija povećala se više od trostrukog od početka 2016. godine, dostigavši ​​skoro 150 milijardi dolara u avgustu 2017. godine.

ELYQD platforma će omogućiti industrijskim proizvođačima da kreiraju online prodavnice koje će dobro iskoristiti najnaprednije tehnologije u oblasti e-trgovine i pružiti zajednici slobodan izbor i mogućnost plaćanja za proizvode koji koriste platforme tokene - LYQD, Fiat ili drugi kriptocurrency.

Platforma je uglavnom stvorena za proizvođače i potrošače iz cijelog svijeta. Svaki korisnik ima pravo da kreira sopstvenu online prodavnicu za prodaju svojih proizvoda, dok će eLYQD dati širok spektar funkcija platforme za minimalnu naknadu, a platforma će povećati efikasnost svih poslovnih interakcija bez posrednika.

Prednosti platforme

  • Glavna konkurentna prednost platforme je decentralizacija, globalizacija, pogodna i jednostavna za korištenje, niska provizija i integracija kripto-valutnosti (ETH, fiat, itd.).
  • Direktna interakcija između potrošača i proizvođača eliminacijom trgovaca.
  • Platforma radi sa velikim i malim proizvođačima robe iz celog sveta.
  • Korisnici će moći odlučiti od različitih brendova koje žele po najkonkurentnijim cenama.
  • Devs su dobili interesovanje od više nezavisnih brendova koji su već prikazali svoje proizvode na web stranici https://elyqd.com/
  • Platforma pruža detaljnu analizu prodaje, reklamnu podršku vašeg poslovanja, pristup globalnom tržištu, alate za komuniciranje sa klijentima i finansijsko izvještavanje, te 24/7 podršku korisnicima.
  • Mogućnost kupovine proizvoda i usluga platforme za LYQD tokene po posebnim cenama.

Cryptocommerce ekosistem


U okviru eLYQD ekosistema, brendovi, potrošači, arbitri, distributeri i špediteri međusobno komuniciraju jedni s drugima. Transakcije napaja LYQD i stoga su brze, sigurne i transparentne. Nema potrebe za posrednicima koji postoje u tradicionalnim ekosistemima. eLYQD će zadržati svu vrijednost koja generiše zajednica unutar ekosistema.

Zašto eLYQD

  1. Pametni ugovori Platforma će obezbediti brojne pametne ugovore ugovora koji će se koristiti za olakšanje prodajnog mehanizma. Peer-to-peer struktura je savršeno pogodna za decentralizovanu prirodu ekosistema ELYQD i ima prednost predaja moći osobama koje učestvuju u ekosistemu.
  2. Pobednička strategija eLYQD potrošačima nudi se okruženje bez oglasnog prostora gdje je jedini izvor uticaja pregledi od pouzdanih korisnika i podataka koji se mogu verifikovati na osnovu blokiranih podataka o svojstvima proizvoda i učincima prodaje. Ekosistem platforme se oslanja na potrošače, a ne na tržište dolara, da promoviše proizvode. Dobavljači eLYQD-a imaju koristi od novog direktnog kanala prodaje gdje eLYQD ekosistem nije posrednik, već je više provodni medij za kupca i prodavca.
  3. Plaćanja Tokenizovana knjiga će obezbediti kompletan sistem zasnovan na tokenu, sličan "stvarnom" novcu gde se tokeni šalju i razmjenjuju u različito vrijeme i iz različitih razloga, na osnovu unapred definisanih pravila i događaja. Obrada plaćanja kroz blok-čaj ima značajno veći potencijal za velike transakcije transakcija i niske cene. Blockchain je savršen alat za e-trgovinu da bude efikasniji i pouzdaniji.
  4. Upravljanje lancem snabdevanja Blokom transakcije, koji sadrži detalje naloga i ugovorene takse i provizije u vidu pametnih ugovora, koristiće se za prikupljanje dokumenata, isporuke i eventualne povratne događaje, i usmjeriti finansijsko rješenje sa manje mogućnosti za spor. Sve strane imaju vidljivost u transakciji i ne treba se dogovoriti o interfejsu između partnera.
Detalji žetona



LYQD je znak Etereum ERC 20 standarda. Integriran u pametnom ugovoru Ethereum, on će služiti kao uticaj decentralizovane elyqd platforme. LYQD će djelovati kao osnovno gorivo koje će voziti sve komponente kako bi učinilo bez napora dok maksimizira koristi pružanjem najniže cijene u industriji.
Devovi planiraju da se tokovi ELYQD-a prihvate kao metod plaćanja u partnerskim uslugama. LYQD tokeni neće dati vlasniku tokena bilo kakvo pravo na: vlasništvo nad kompanijom; deljenje profita kompanije; učestvuju u donošenju odluka, osim ako se ne daju opcije na glasanju.
eLYQD zadržava pravo da prodaje LYQD tokene privatnim investitorima van opsega eLYQD ICO tokom perioda prodaje ili ICO perioda. Devs će obavestiti učesnike o aktivnostima privatne prodaje na web stranici https://www.elyqd.world/

60% žetona će biti prodato u prodaji token-a.
40% žetona će se distribuirati na sljedeći način: savjetnici - 2%; bounty & airdrop - 3%; prodaja pre-ico - 10%; korišćenje korisnika - 3%; osnivači i tim - 17%; rezervni fond - 5%.
  • Ukupan broj generiranih LYQD tokena: 100.000.000.000
  • Min. investicija = 0,1 ETH
  • Softcap = 2,000,000 USD
  • Hardcap = 15.000.000 USD
  • Crowdsale: od 9. do 30. septembra ili dok se ne dođe do hardcapa.
  • Token ugovor adresa: 0x202b15C6fE6337e5c6A030e56254Aaf22233e4F6

Tim


ELYQD tim je stvarno jak, dobro koordiniran i iskusan. Tim kombinuje duboku industriju i iskustvo fintech-a sa blokchain-om i softverom.
Po mom mišljenju, projekat eLYQD je jedan od najboljih projekata na tržištu u ovom trenutku. Projekat je vredan poštovanja! Sretno!

Za više informacija sledi;

Službena web stranica: https://www.elyqd.world/


ETH: 0x10D894668E0fFb6142B8d72c8AA1BDa3702701B0

Komentar

Postingan populer dari blog ini

HetaChain

About OOOBTC Exchange