CoTrader: rješenje Blockchain za Crypto trgovce sa Proven ROI


Pozdrav prijatelju posvetit ću kratki pregled projekta CoTrader:

Šta je projekat CoTrader:

CoTrader omogućava najboljim investitorima da upravljaju svojim sredstvima. Za razliku od konkurentskih platformi, CoTrader nudi kriptografski dokazane ROI, privatnost i potpunu kontrolu nad vašim sredstvima.


Ono što je posebno za CoTrader:

Ne postoji druga platforma koja ima vašu privatnost i sigurnost u srcu. U tehničkom smislu: CoTraderova tehnologija koja se odnosi na patentiranje uključuje prilagođeni protokol zk-SNARK koji proširuje ko-trgovinu sa očuvanjem privatnosti u mehanizme decentralizovanog razmjenjivanja.
Zbog snažnih mrežnih efekata CoTrader-a, nagrada za lojalnost, stvaran rad pokazao je MVP i prednost sa rešenjem za široko rasprostranjen problem, pozicioniran je kao dominantan protokol i tehnologija novele knjige na osnovu koje bi sve decentralizovane trgovine dApps mogle ponuditi privatnu trgovinu i cotrading.

Sa CoTrader-om, kada dobijaju najbolje trgovce, svi mi pobedimo:


Možete li identifikovati razlike između drugih algoritamskih platformi za kripto trgovanje (crypto ico, xtrd) i CoTrader

CoTrader je drugačiji od onih pomenutih kako je CoTrader decentralizovana platforma za upravljanje fondovima. To znači da korisnici mogu investirati i upravljati drugim sredstvima na CoTrader platformi. Platforme navedene u ovom pitanju ne nude ovu funkcionalnost.

Postoje li velike razlike između CoTrader-a i Covesting-a

O razlikama - jednoj razlici koja je to što pomoću Covestinga morate da zadržite sve svoje kopije trgovačke fondove na centralizovanim razmjenama zauvek i uvijek dok ne budu hakirani.

Ako bi svi koristili cotrader, onda mora biti nekog ko gubi novac, jer se ne gubi jedni druge i zapravo niko (osim možda samo CoTrader) može pobijediti

Ovo je interesantna filozofska tačka, ali mislim da bi čak 1% menadžment na tržištu altcoin bilo ogromno. Mislim da ljudi ne projektuju 100% tržište. Čak i kod 100% tržišnog hvatanja, trgovci mogu da trguju jedni protiv drugih.


CoTrader je softver dizajniran za kripto tržište, dobro; ali iz kog razloga su tokensi.

Da li dobijamo softver prilikom kupovine ovih tokena, da li mi trebaju tokeni Da koristim softver Cotrader, za šta su ti tokeni.

Softver CoTrader se može besplatno koristiti. Koristite CoTrader preko bloka bloka Ethereum, koji možete učiniti preko sajta cotrader.com, drugom sajtu koristeći protokol cotrader besplatno, ili čak direktno kroz svoje novčanike. Tokeni su potrebni da bi se koristila puna funkcionalnost sistema, posebno da bi se nagradila nagrada za lojalnost koja može biti veoma značajna.

Svako ko dugo drži tokove može zakupiti svoje lojalne nagrade vrhunskim trgovcima i naplaćivati ​​10% onoga što trgovci rade, što znači da vernici mogu zarađivati ​​100 miliona ili više godišnje samo za dugačke tokene! Nagrade za lojalnost takođe daju do 99% popusta na cotrading i korišćenje naprednih alatki za prodaju koji se prodaju na našoj otvorenoj platformi

Da li CoTrader ima bilo kakvih direktnih konkurenata

Da, ali nijedna od kojih znamo su decentralizovana tamo gde vam ne treba da pošaljete sva svoja sredstva trećoj strani, pogotovo ne dok se održava privatnost privatnosti dok je otvorena na blokchain-u. Konkurenti su u osnovi kopija mačke jedni od drugih, što dokazuje potrebu tržišta za ovu vrstu ideje - vrlo intuitivno.

CoTrader tokeni i ICO

CoTrader Token (COT) je etereum bazirani token koji se može čuvati u bilo kom elektronskom novčaniku koji podržava ERC20 tokene.
  • Ime tiketa: COT
  • Standardni žeton: ERC20
  • Ukupni kapital: 100 milijardi
  • Hard Cap: $ 10M ili 20B (20%) tokena
  • Glavna prodajna cena: 1 ETH = 700.000 COT
  • Javna prodaja: 1. jula
  • Javna prodaja: 1. avgusta


Za više informacija, posetite linkove ispod:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

HetaChain

About OOOBTC Exchange