EMPIREHOTELS - Budućnost gostoljubivosti


O platformi EMPIREHOTELS

EMPIREHOTELS je vrhunska platforma za korisnike koji mogu rezervirati sobe i iskustva širom svijeta. Naša platforma pruža jednostavan način za prijavu / odjavu i potpuno je spremna za budućnost automatizacije soba.


Kako to radi?

Vlasnici hotela instaliraju aplikaciju i dodaju svoja svojstva platformi. Čineći to, odmah postaju dostupni za poslovanje. Jednostavno je.

Jednostavno, lako i zabavno
Korisnici mogu pretraživati hotele i iskustva u blizini. Mogu rezervirati rezervacije putem fiat i EMPIRECASHs - naše digitalne imovine.

Zaista osnaživanje hotela
Iako nema naknade za registraciju, mala naknada - najmanja na tržištu - dodaje se svakoj transakciji kako bi platforma postala održiva. Pristupačne naknade za vlasnike; niže cijene za korisnike.

Revolucija industrije gostoprimstva

Naši programeri su se pobrinuli za svaki mali korak u procesu razvoja aplikacije. Želimo našim korisnicima pružiti najbolje iskustvo.


Roadmap

Prvi nacrt ideje
Novembar 2017
Prva ideja za aplikaciju i platformu je dizajnirana. Iako se ova ideja vremenom promijenila, u studenom 2017. godine prvo smo razgovarali o razvoju ovog projekta.

Smart-Contract Design
Mart 2018
Razvoj i revizija pametnih ugovora je ključna faza u procesu ICO-a. Tokom ove faze definisane su kriptoekonomije, brojke i ponuda.

Whitepaper Development
Mart 2018
Ovaj dokument opisuje tehnologiju i karakteristike naših aplikacija i platforme, kao i planove za budućnost.

Web stranica + razvoj nadzorne ploče
June 2018
Veb sajt i kontrolna tabla za novčanik razvijeni su korišćenjem najsavremenijih tehnologija i više puta su testirani na različitim uređajima.

ICO Phase
Komemeni u januaru 2019. godine
Faza ICO-a će početi u januaru 2019. godine i bit će podijeljena na tri dijela: pre-ICO (pre prodaje), faza 1 i faza 2. \ t

Pokretanje aplikacije za Android i iOS
April 2019
Prva verzija aplikacije neće biti beta; ona će biti potpuno operativna. Ova verzija će imati omogućene sve funkcije od prvog dana i biće ažurirane tokom vremena.

EMPIRECASH Pay Launch
Juli 2019
Ova karakteristika, zakazana za jul 2019. godine, će omogućiti korisnicima da plaćaju putem beskontaktnih telefona, dok se povlače sa svojih dostupnih EmpireCash kovanica.

Core Team


Savjetodavni odbor


SOCIAL LINKS



ETH: 0x10D894668E0fFb6142B8d72c8AA1BDa3702701B0

Komentar

Postingan populer dari blog ini

HetaChain

About OOOBTC Exchange